Warning: Undefined array key "id" in /customers/2/c/9/tillaar.nl/httpd.www/wp-content/themes/gemer/settings.php on line 155 Warning: Undefined array key "std" in /customers/2/c/9/tillaar.nl/httpd.www/wp-content/themes/gemer/settings.php on line 155 Warning: Array to string conversion in /customers/2/c/9/tillaar.nl/httpd.www/wp-content/themes/gemer/settings.php on line 155 Warning: Array to string conversion in /customers/2/c/9/tillaar.nl/httpd.www/wp-content/themes/gemer/settings.php on line 155 Warning: Array to string conversion in /customers/2/c/9/tillaar.nl/httpd.www/wp-content/themes/gemer/settings.php on line 155 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/c/9/tillaar.nl/httpd.www/wp-content/themes/gemer/settings.php:155) in /customers/2/c/9/tillaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 624 Tillaar Loonwerk & Grondverzet VOF » Grondwerkzaamheden

Grondwerkzaamheden

Grondverzetwerkzaamheden:

Van den Tillaar vof heeft de kennis en moderne machines in huis om onderstaande disciplines in eigen beheer of als onderaannemer tot een goed eindresultaat te brengen. Voor een verantwoorde en efficiënte uitvoering maken wij gebruik van diverse machines uitgerust met laserapparatuur, 2D GPS, Earthworks 3D GPS en diverse hulpstukken. Om de grond goed kunnen verdichten wordt er beschikt over diverse trilplaten en stampers.

 


 

Grondwerken:

Voor het ontgraven, aanvullen, egaliseren en verdichten van bouwputten, inritten, terrassen en grondwerk voor bestrating hebben wij diverse machines met laserapparatuur ter beschikking die een hoge precisie mogelijk maken.

 

7c1d848f-5fe7-4c6e-8800-29f77c7266ca     IMG-20190109-WA0048

 


Egalisatiewerkzaamheden:

Vanaf maart 2019 is Van den Tillaar in het bezit van een Volvo L60H loader.

Deze loader is uitgerust met een lasergestuurde 2D levelbord, een total-station gestuurde 3D levelbord en Freshfilter overdruk-systeem.

Door gebruikt te maken van lasertechnologie en 3D control systems komen alle soorten onderbanen op de precieze aangegeven hoogte te liggen. Door gebruik te maken van deze technologieën is wegenbouw, straatwerk, maar ook het egaliseren van puin en zandbanen van loodsen en laaddocks geen enkel probleem.

De lasertechnologie geldt als de meest efficiënte en precieze manier om grote én kleine oppervlakten te egaliseren.

De Volvo L60H is een wendbare maar krachtige loader die egalisatie werkzaamheden zowel buiten als binnen kan uitvoeren.

Het vlakkende deel van de apparatuur wordt aangestuurd via een laser. Op de levelborden zijn ontvangers bevestigd die deze levelborden afstellen op basis van lasersignalen uit de zender.

Deze techniek voorkomt extra arbeid tijdens voortzetting van de bouw en bespaart grondstof in de afwerkfase omdat overal de voorgeschreven dikte wordt aangebracht.

Niet alle oppervlakten dienen horizontaal te zijn. De meeste terreinen kennen een zekere mate van helling en dienen aan te sluiten op aangrenzende percelen of gebouwen waarvan het terrein niet exact dezelfde hoogte heeft.

Om de basis hiervan te kunnen creëren is het van belang om in 3D te kunnen lezen, ontwerpen en uitvoeren. Met de door total-station aangestuurde 3D levelbord kunnen wij het gehele traject van ontwerp tot egalisatie uitvoeren:

 • 3D profileren met uiterste nauwkeurigheid
 • Uitvoering op basis van bestaand 3D-ontwerp
 • Ontwerp in 3D van nieuw terrein en herontwerp van bestaande terrein
 • 3D meting van bestaande situatie

Met de door total-station aangestuurd 3D levelbord worden 3D profileerwerken met de grootste nauwkeurigheid uitgevoerd.

Daarnaast hebben we de mogelijkheid om met onze Doosan DX235LCR-5 rupskraan en Doosan DX140W-5 mobile kraan te werken met Trimble Earthworks 3D GPS.


Cultuurtechnische werken:

Onder de categorie cultuurtechnische werken vallen:

 • Het maken van sportvelden.
 • Opbouw van kunststof grasvelden, parken, wadi en afwateringen.
 • Graven en onderhouden en maaien van sloten.
 • Het rooien en afvoeren van boomstronken.
 • Spitten en grondverbetering van tuinen.
 • Egaliseren van percelen.
 • Zeven van grond.

 

1a75ada4-1a8c-4593-814e-690426df39b2   IMG-20200118-WA0001  d7bece70-10b2-4a6d-a56e-ab670d090160IMG-20200909-WA0015

 Bodemsanering
:

Voor bodemsanering werkzaamheden voldoet van den Tillaar vof aan de gestelde eisen. Personeel is GPO A en B gekeurd. Graafmachines, laadschoppen, vrachtauto’s en cabines van tractoren zijn voorzien van een overdrukunit. Ook heeft van den Tillaar vof eigen DLP-ers.

 


 

Rioolwerken:

Voor het graven en leggen van riool, niet alleen huisaansluitingen, maar ook het aanleggen van straatriolering, terreinriolering en voor het stellen van putten en kolken hebben we de nodige kennis en machines in huis.

 

tillaar riool 9bbf39d4-1096-4e9c-b5fb-cbb09344e481 b8d0aca1-2a86-4cff-82af-073896331f6e

 


 

Sloopwerk:

Voor het slopen van gebouwen en of stallen hebben wij de keuze uit diverse machines eventueel uitgerust met diverse hulpstukken zoals een sorteergrijper, sloophamer en/of knipschaar. Wij kunnen de vrijgekomen puin en bouw en sloopafval op efficiënte en milieuverantwoordelijke wijze afvoeren naar een erkend verwerkingsstation. Ook is er een mogelijkheid om vrij gekomen materialen op de projectlocatie te laten verwerken tot nieuwe grondstoffen (granulaat). Voor het verwijderen van asbest beschikken we over goede relaties met daartoe gecertificeerde bedrijven.

 

doosan sloop 566d435c-beb9-4e2c-8b7d-30e071f4c3ab IMG-20190109-WA0063

 


 

Containers:

Wij beschikken over verschillende soorten en maten van containers. Van 2m³ tot 36m³ inhoud. Deze zijn te huur en worden gebruikt om diverse soorten materiaal te vervoeren. Ook verhuren wij diverse directieketen, schaftketen en materiaal & opslagcontainers.

 

 


 

Verkoop:

 • Uit voorraad of in overleg leverbaar
 • Ophoogzand
 • Cunetzand
 • Zwarte grond
 • Metselzand
 • Vloerzand
 • Menggranulaat
 • Breekzand
 • Teelaarde
 • Nieuwe en gebruikte klinkers
 • Nieuwe en gebruikte stelconplaten
 • Nieuwe en gebruikte rioolbuizen, putten en kolken
 • Diverse maten landbouwfolie

 

Ook werken we samen met andere grondverzetbedrijven om assortiment van werkzaamheden en diensten die wij niet kunnen leveren klanten toch aan te bieden.

Comments are closed.