Warning: Undefined array key "id" in /customers/2/c/9/tillaar.nl/httpd.www/wp-content/themes/gemer/settings.php on line 155 Warning: Undefined array key "std" in /customers/2/c/9/tillaar.nl/httpd.www/wp-content/themes/gemer/settings.php on line 155 Warning: Array to string conversion in /customers/2/c/9/tillaar.nl/httpd.www/wp-content/themes/gemer/settings.php on line 155 Warning: Array to string conversion in /customers/2/c/9/tillaar.nl/httpd.www/wp-content/themes/gemer/settings.php on line 155 Warning: Array to string conversion in /customers/2/c/9/tillaar.nl/httpd.www/wp-content/themes/gemer/settings.php on line 155 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/c/9/tillaar.nl/httpd.www/wp-content/themes/gemer/settings.php:155) in /customers/2/c/9/tillaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 624 Tillaar Loonwerk & Grondverzet VOF » Historie

Historie

In 1972 is Dhr. M. van den Tillaar op de huidige locatie begonnen met een loonbedrijf. Dit is in de loop der jaren uitgegroeid tot een modern loon- en grondverzetbedrijf. Stephan van den Tillaar is in 2000 mede eigenaar geworden en sindsdien gaat het bedrijf verder onder de naam van den Tillaar vof.

Van den Tillaar vof is actief als loon- en grondverzetbedrijf, verhuurder van grondverzetmachines, cultuurtechnisch werken en transport.

Een van de sterke punten van firma van den Tillaar vof is de gedegen kwaliteit, kennis en flexibele inzetbaarheid van personeel en machines.

Afgelopen jaren bouwde van den Tillaar vof veel ervaring op met zowel grote projecten voor bedrijven en diverse overheden als voor particulieren.

Het bedrijf is in bezit van VCA* op het gebied van grondverzet.
En VKL certificaten op het gebied van loonwerk.

 
logo_VKLVCA1 4KL Nederlands Certificatie Kantoor (NCK)

 

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden zodoende kansen voor aankomende tractor chauffeurs en machinisten grondverzetmachines om het vak in de praktijk te kunnen leren.

ssb-erkend-leerbedrijf

 

Comments are closed.